Wil je graag jouw woning verduurzamen? Maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Kom dan op zondag 22 januari naar de Energiemarkt in de Torrekoel! Tijdens deze dag staan er verschillende bedrijven met een eigen stand om jou informatie en advies te geven. En wil je kennismaken met de energiecoaches? Die zijn ook aanwezig op de energiemarkt.

Deze bedrijven zie je sowieso terug op de energiemarkt:

HUBO

Onze Hubo bouwmarkt in Sevenum staat bekend om zijn ervaren medewerkers en professionele montagedienst. Voor energiebesparende producten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van enthousiaste en gedreven medewerkers staat klaar om u te helpen. Hubo helpt, brengen wij in de praktijk. Service is ons visitekaartje!

MARK VAN LIER

Mark van Lier is een aannemersbedrijf dat alle vormen van bouwdiensten verzorgt. Voor mensen die het enthousiasme van hun nieuwe bouwprojecten in vertrouwde handen willen leggen. Ons bedrijf is in 2012 opgericht met de missie om bouwprojecten verzorgder uit te voeren, details beter te verwerken en het proces aangenamer te maken voor de consument.

ISOLATIE.COM

Het na-isoleren van muren, vloeren, kruipruimtes en daken is onze specialiteit. Met een breed aanbod aan isolatieproducten, is er altijd wel een product dat bij jouw woning of gebouw past. Onze deskundige adviseurs vertellen je tijdens een adviesgesprek graag meer over de mogelijkheden voor jouw woning. – Isolatie.com, van harte geïsoleerd!

EASYDURA

Wij zijn adviseur, leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen, laadpalen, energieopslagsystemen en isolatiesystemen. Onze adviseurs en installatieteams zijn dagelijks werkzaam in het hele land om onze klanten te adviseren en de lopende projecten naar tevredenheid uit te voeren.

ENERGIEKRONENBERG EN DE ENERGIECOACHES

Maak kennis met de energiecoaches van EnergieKronenberg op de Energiemarkt. Zij kunnen jou op weg helpen met het verduurzamen van je huis. Meer weten? Ze stellen zich voor in dit magazine op pagina 4.

SIJBERS SUPPORT

Sijbers Support, installateur van elektro- en zonnestroominstallaties. In tijden waarin de energieprijzen flink zijn gestegen wordt een zonnestroominstallatie snel rendabel. Laat u daarom adviseren of zonnestroom interessant voor u kan zijn en wat de beste mogelijkheden zijn.

ENERGIEREGISSEURS

Energieregisseurs ondersteunt gemeenten en particulieren met het belangrijke energievraagstuk. Energieregisseurs is gecertificeerd voor energielabels en maatwerkadvies. Onze adviseurs geven daarmee een deskundig integraal advies en hebben zorg voor het verkrijgen van de landelijke ISDE-subsidie en een warm contact met de uitvoerende bedrijven.