Hoewel hij niet in Kronenberg maar in Sevenum woont, is burgemeester Ryan Palmen van de gemeente Horst aan de Maas nu ook deelnemer en ambassadeur van het project EnergieKronenberg geworden.

Donderdag 15 augustus bevestigde de burgemeester in aanwezigheid van een aantal leden van de stichting EnergieKronenberg het deelnemersbordje aan de voorgevel van zijn huis. Burgemeester Palmen: “Ik ondersteun het project graag. Ik ga mijn best doen om de werkgroep niet alleen hier in Sevenum, maar ook in de rest van de gemeente onder de aandacht te brengen.”
De bordjes worden normaal gesproken alleen bij inwoners van Kronenberg geplaatst die bijdragen aan een energieneutraal Kronenberg.

Stichting EnergieKronenberg zet zich in voor een energieneutrale, duurzame en milieuvriendelijke samenleving.
Haar doel is dat het dorp Kronenberg in 2030 geheel energieneutraal is.
Daarvoor wil zij onder andere samen met het dorp energie gaan besparen én opwekken.

Ondersteunt u ook de doelstelling van de stichting en wilt u als inwoner van Kronenberg ook graag een bordje plaatsen? Neem dan contact op met de stichting via info@energiekronenberg.nl


Op de foto : Rick Thijssen en Ryan Palmen bevestigen het deelnemersbordje

Wilt u meer weten over dit bericht of de initiatieven van Energie Kronenberg? Neem dan contact op met Piet Selen via 06-11841811 of mail naar pietenwietjeselen1@home.nl