Met een eenvoudige test kun je jouw leefstijl-impact op onze aarde bepalen. Als Energie Kronenberg geven we 10 boeken weg aan deelnemers. Op is op! Wil jij een gratis boek waarmee je echt effectief kunt verduurzamen, lees dan door…

Als iedereen zou leven als de gemiddelde Nederlander, dan zouden we 3 aardes nodig hebben. Een belangrijk deel van onze ecologische impact vindt grotendeels buiten ons zicht plaats en is veel groter dan we denken.

Maar als je nu eens zou weten waar jouw grootste impact zit en je tips krijgt om die aan te pakken, dan kun je pas echt effectief verduurzamen. En wie wil nu niet een mooiere aarde achterlaten?

Dus als jij wilt weten wat jouw ecologische impact is, ga dan naar www.mijnverborgenimpact.nl en doe de test. Maak een foto of screenshot van jouw impact zoals het voorbeeld en stuur die per mail naar info@energiekronenberg.nl De eerste 10 deelnemers die een foto delen van de uitkomst zoals hierboven krijgen het doeboek ´Eco Positief in vijf stappen´ cadeau van Energie Kronenberg.