Gemeente Horst aan de Maas organiseert op donderdag 14 juli een online informatieavond over woningisolatie. Je kunt de informatieavond ook in de Torrekoel bijwonen. Deze start om 19.30 uur. 

Veel huiseigenaren van de gemeente Horst aan de Maas en dus ook in Kronenberg ontvangen een dezer dagen een brief van de gemeente waarin zij worden uitgenodigd voor een inkoopactie voor woningisolatie. Het isoleren van de woning zorgt voor een energiezuinige, comfortabele én toekomstbestendige woning. Zoals bekend streven wij als EnergieKronenberg  naar een energieneutraal dorp in 2030 en minder energie gebruiken door te isoleren is een van de speerpunten. Deze inkoopactie ligt in lijn met de acties die de afgelopen jaren door EnergieKronenberg zelf zijn georganiseerd. Daarom  ondersteunen wij deze inkoopactie natuurlijk van harte.

Online informatieavond

Om huiseigenaren vrijblijvend te informeren over woningisolatie en de inkoopactie, organiseert gemeente Horst aan de Maas donderdag 14 juli een online informatieavond (webinar) georganiseerd. Deze vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Voor inwoners die moeite hebben met het gebruik van de computer of bijvoorbeeld behoefte hebben aan het stellen van vragen of het uitwisselen van ideeën, biedt EnergieKronenberg de mogelijkheid om deze informatieavond live, via een groot scherm in de Torrekoel te volgen.

Je kunt dus gewoon binnenlopen en plaatsnemen in zaal 1 van de Torrekoel. Leden van EnergieKronenberg zijn hierbij aanwezig en u kunt ook bij hen met uw vragen of ideeën terecht. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.