Informatiebijeenkomst woningisolatie terugkijken?

Gemeente Horst aan de Maas organiseerde donderdag 14 december weer een online informatiebijeenkomst over woningisolatie. Die kon je via EnergieKronenberg live volgen in de Torrekoel. Heb je de online bijeenkomst gemist? Dan kun je deze nu terugkijken.

Na twee succesvolle inkoopacties voor woningisolatie, organiseert de gemeente Horst aan de Maas dit jaar weer een inkoopactie. Is jouw woning voor 1992 gebouwd? Dan is deze inkoopactie mogelijk interessant. Je kunt namelijk via het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente, je woning voor een goede prijs laten isoleren door een betrouwbaar bedrijf.

Tijdens de bijeenkomst vertelde gemeente Horst aan de Maas over de gezamenlijke inkoopactie. Ze vertelden hoe je geld kunt besparen door je huis te verduurzamen en welke subsidies en financieringsregelingen er allemaal zijn. Ook stond de inkoopactie natuurlijk centraal.

Meteen aanmelden voor de actie?
Je kunt je eenvoudig aanmelden bij het Duurzaam Bouwloket, waar je allerlei regionale isolatiebedrijven vindt. Na aanmelding neemt het bedrijf contact met je op voor een vrijblijvende offerte. Je kunt je inschrijven tot 31 januari 2024.

Aanmelden voor de actie?
Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie-horst-aan-de-maas.

Eerst de bijeenkomst terugkijken?
De webinar kijk je hier.

Tip voor een duurzame kerst
Kerstmis is dé tijd voor gezellige lampjes. Heb jij ook je hele huis én voor- of achtertuin al versierd met sfeervolle kerstverlichting? Grote kans dat je nog oude lampjes gebruikt in plaats van ledverlichting.

Wil jij een duurzame Kerst? Vervang dan al je kerstverlichting door ledlampjes en bespaar ook nog eens geld!