Frank Schuurmans

“Ik woon in een vrijstaand huis uit 2014 met mijn gezin met vier kinderen. Ik heb 18 jaar gewerkt in de zonnecellenindustrie en interesseer me enorm in kleine maatregelen die je kunt nemen om meer inzicht te krijgen in je verbruikcijfers. Vorig jaar hebben we zelf zonnepanelen op het dak geplaatst en komend jaar gaan we van het gas af met een warmtepomp. De cursus voor energiecoach heb ik gevolgd om zelf meer kennis op te doen, maar ook omdat ik me wil inzetten voor de rest van Kronenberg!”

Angelo Nagels

“Ik woon met mijn gezin met twee kinderen in een vrijstaande tuinderswoning uit 1963. Vijf jaar geleden is deze grondig verbouwd, zodat we een nieuw gedeelte – met vloerverwarming en dikke isolatie – en een oud gedeelte hebben – met radiatoren en na-isolatie hebben. We hebben al een paar jaar zonnecellen en ik ben bezig met een zonneboiler en een warmtepomp. Met de cursus energiecoach wil ik inwoners van Kronenberg helpen én mijn eigen kennis updaten.”

Hans Kuipers

“Ik woonde 40 jaar in Kronenberg (De Hees) in een woning uit 1973. In 2013 isoleerde ik alle spouwmuren, waarna ik enthousiast werd over verduurzaming en me aansloot bij EnergieKronenberg. Afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over het onderwerp, online en via literatuur. Met de cursus tot energiecoach heb ik mijn kennis nóg verder uit kunnen breiden. Inmiddels heb ik al verschillende gesprekken gehad met bewoners. Heel fijn om mensen weer iets wijzer te kunnen maken!”

Hulp nodig?

Wil jij de hulp inschakelen van een energiecoach? Neem dan contact met ons op!