Is jouw woning geschikt voor een warmtepomp? 

De gemeente vindt het belangrijk om je te helpen bij het verduurzamen van je woning. Maar hoe weet je of je woning geschikt is voor een warmtepomp? En hoe zit het met subsidies? Meld je daarom aan voor het webinar over warmtepompen op woensdag 31 januari.

Voor wie is dit webinar?

Wil je weten wat een warmtepomp precies is, welke soorten er bestaan en welke warmtepomp geschikt is voor jouw situatie? Of heb je onlangs je woning (verder) laten isoleren en wil je weten of deze inmiddels geschikt is voor een warmtepomp? En ben je benieuwd welke subsidies en regelingen er beschikbaar zijn? Dan is dit webinar interessant voor jou!

Meld je aan voor het webinar

Wij organiseren het webinar in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Dit is het Energieloket van de gemeente. Je moet je van tevoren aanmelden voor het webinar. Je ontvangt op de dag zelf een deelnamelink in je mailbox. Deelname is mogelijk via een smartphone, desktop of tablet.

Wanneer? 

Het webinar vindt plaats op woensdag 31 januari van 20.30 tot 21.30 uur. Je kunt je aanmelden bij het Duurzaam Bouwloket.

Telefonisch aanmelden kan ook via 072 – 743 39 56.

Kun je niet op woensdag 31 januari?

Geen probleem! Als je je aanmeldt, krijg je na afloop van het webinar een terugkijklink toegestuurd per mail. Je kunt het webinar dan bekijken op een tijdstip wanneer het je uitkomt.

Wil je eerst aan de slag met isoleren?

Dan kun je nog deelnemen aan de isolatieactie die tot en met 31 januari 2024 loopt.